START HIER JOUW ROUTE NAAR DE TOP

 

Wanneer je bij ons jouw tennis naar een hoger niveau wilt brengen,
zul je merken dat je in een trainingsomgeving komt waarin F.L.O.W. is:

  • Familie sfeer
  • Lange termijn ontwikkeling
  • Onvoorwaardelijke tennisliefde
  • Werken aan je hard en soft skills

PROGRAMMA’S

LAPAG-YOUNG-STARS-e1522841210730.jpg

Young stars

Jonge dynamische kinderen van 5 t/m 8 jaar leren door veel te spelen technisch-tactische – en coordinatieve skills om deel te kunnen nemen aan spelletjes en wedstrijden met de blauwe -, de rode – en vaak ook nog met de oranje bal.

LAPAG-Next-Gen-2-e1524040786356.jpg

Next Gen

Ambitieuze en coordinatief gevorderde kinderen van 8 tot 11 jaar die trainen en aan wedstrijden deelnemen met oranje -, groene stip – en soms ook gele ballen. Echte tennissers zijn het al

LAPAG-School-en-College-2-e1524055066413.jpg

School en College

Scholieren vanaf 12 jaar, die een intensief trainingsprogramma combineren met goede schoolresultaten. Veel van hen horen in hun leeftijdsgroep, tot de top, bezitten de LOOT-status of gaan voor scholarships in de USA

LAPAG-PROFS-2-e1524055092645.jpg

Profs

In dit programma zitten spelers die de ambitie hebben om top/prof tennisser te worden. Hier wordt fulltime getraind 5 á 6 dagen per week, vaak 2 keer per dag. Trainingsprogramma’s van 20 tot 30 uur per week zijn standaard.

Motivatie, Motivatie en Motivatie

Iedereen zegt dat motivatie belangrijk is, wij zijn het en hebben onze Tennisacademie daarom DRIVE genoemd. De snelheid waarmee een mens leert wordt bepaald door zijn gedrevenheid of het nou onbewust – of bewust is.
Wanneer kinderen helemaal gek zijn van het spelletje en er elke dag de hele dag mee bezig zijn dan gaat het hard met hun ontwikkeling. Bij Drive zijn de trainingen en onze inzet er op gericht bij kinderen deze intrinsieke motivatie te ontwikkelen. Onze trainingen zijn daarom gericht op het spelen van het spel maar vooral ook hoog intensief, spannend en gevarieerd.

De basis zijn de atletische skills waarop wij bouwen

Naast tennistrainingen bieden wij ook fysieke trainingen aan om jou te ontwikkelen als betere atleet. Wij geloven namelijk dat de basis van een goede tennisser, zijn atletische vermogens zijn. In onze fysieke trainingen maken wij zowel gebruik van kracht en coördinatieve oefenvormen.

Laatste Drive ITT Nieuws

Vanaf 01 september kan er weer opgegeven worden voor een trainingsprogramma in ons winterseizoen. Ook dit seizoen zullen onze trainingen weer gegeven worden in Amsterdam Oost bij Tennispark USC Tennis.

Belangrijk is te weten dat Drive ITT aan iedereen de kans geeft om in een meer uitdagende en leerrijke omgeving kan trainen. Onze voorwaarde is wel dat je voldoet aan heel veel enthousiasme voor het spel en gedreven bent om heel veel te leren.

ONZE TRAINERS STAAN VOOR JOU KLAAR

Patrick Silos
Patrick Silos
Oprichter, eigenaar, directeur en hoofdtrainer Speciale Taken: School en College en Profs; Kennisoverdracht, Management
Rienco Vos
Rienco Vos
Oprichter, eigenaar, directeur en hoofdtrainer Speciale Taken: Young Stars, School en College; “Spin in het web”, Management, Media
Yannic Mulder
Yannic Mulder
Tennis Trainer en Hoofdtrainer Fysiek/Motoriek Speciale Taken: Next gen, Young Stars, School en College, Fysiek en Motoriek, Media
Arjen Horjus
Arjen Horjus
TennisTrainer en Hoofd Trainer Tennis Kids Speciale taken: Youngstars, Tenniskids, Athletic Skills Model