WIL JIJ OOK TRAINEN OP DE MOOISTE LOCATIE VAN AMSTERDAM?

TENNISPARK LINNAEUSHOF

Vanaf 2019 verzorgt Drive ITT de tennistrainingen op het mooiste tennishofje van Nederland. Het Rooms hofje is ontworpen en gebouwd tussen 1924-1935 waarbij de tennisbanen tussen de Kerk van de Heilig Hart van Martelen, het Klaraklooster en een huizenblok in zit.

Drive ITT is zeer trots dat zij op deze unieke plek met veel tennisliefhebbers kunnen trainen. Deze groep liefhebbers bestaat uit mensen die voor het eerst kennismaken met het spel tot aan mensen die aan toernooien en competities deel nemen. Dit geldt zowel voor jeugdspelers als volwassen spelers.

TENNIS TRAININGEN

Wij geven trainingen van jong tot oud, van onervaren tot aan wedstrijdtennisser. Op het hofje hebben wij ruimte om van maandag t/m vrijdag van 09.00-23.00 uur trainingen op onze lesbanen in te plannen.

Onze Trainingen
Onze trainingen zijn leuk, dynamisch en leerzaam omdat wij gebruik maken van een moderne manier van trainingen geven. Wij zorgen ervoor dat je veel kunt oefenen omdat wij oefeningen gebruiken waarbij je veel balcontacten krijgt. Ook maak wij gebruik van de leermethode van zelf ontdekkend leren (vallen en opstaan principe)

Leren / Trainen is ontdekken
Leren moet een ontdekkingsreis zijn, een tocht van vallen en opstaan, uitproberen en het beste onthouden. Dit typeert onze trainingen, spirit onderling en de spelopvatting.Bij ons ga je het spel, spelenderwijs leren en maken wij jou nieuwsgierig over hoe je situaties beter leert oplossen door te werken aan je spelopvattingen en daarbij jouw speelvaardigheden.

Soorten Trainingen
Op het Linnaeushof bieden wij verschillende soorten tennistrainingen aan. Aan de volwassenspeler geven wij in een groep van maximaal vier personen, 60 minuten training. Bij het vormen van trainingsgroepen letten wij altijd op of het speelniveau overeenkomt met de overige trainingsmaatjes

Voor de jeugdspelers gebruiken wij de TennisKids richtllijnen van de KNLTB. Aan de hand van niveau en leeftijd wordt je ingedeeld in de groep rood, oranje, groen of geel. De trainingen bestaan uit 45 minuten trainingen en de groepsgrootte is afhankelijk van de soort trainingsgroep.

OVERZICHT TRAININGEN

29 augustus 2022 t/m 13 februari 2023

NIVEAU GROEP MINUTEN LESSEN BEDRAG
JEUGD        
ROOD 8 45 19 € 197,00
ORANJE 6 45 19 € 250,00
GROEN 6 45 19 € 250,00
GROEN 4 45 19 € 360,00
GEEL 4 45 19 € 360,00
Competitie 8 45 19 € 290,00
         
VOLWASSENEN        
vanaf 17+ piek 4 60 19 € 455,00
vanaf 17+ piek5 5 60 19 € 375,00
vanaf 17+ dal 4 60 19 € 430,00
vanaf 17+ dal -5 5 60 19 € 355,00
vanaf 17+ piek IJburg 4 60 22 € 535,00
vanaf 17+ piek5 IJburg 5 60 22 € 439,00
         
PRIVE/DUO        
PRIVELES 1 60 1 € 65,00
PRIVELSSEN 5 st. 1 60 5 € 300,00
PRIVELSSEN 10 st. 1 60 10 € 566,00
 

 

TENNIS & FUN

Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat een tennisspeler bij ons het tennisspel steeds leuker gaat vinden. Onze trainingen zullen veel elementen bevatten waarin FUN ervaren wordt.

Om ervoor te zorgen dat jij het spelletje steeds leuke gaat vinden, zorgen wij en de tennisclub ervoor dat er genoeg activiteiten worden georganiseerd. Een aantal activiteiten: vaste TOSS-momenten, wintertennis jeugd en volwassenen ,interne competitie en KNLTB competitie, ouder-kind toernooi, TennisBierFest, het Nieuwjaarstoernooi en nog veel meer…………

Voor de jeugd organiseren wij diverse tenniskampen, voor spelers met uiteenlopende tennisambities. Tijdens deze tenniskampen kunnen kinderen een hele week vol genieten van veel tennis, fungames en diverse uitdagingen. Voor meer info klik hier:

ONZE TRAINERS

 

Hoi! Mijn naam is Richard.
Al jaren verliefd op het spelletje tennis!
Het liefst ben ik overdag buiten. Op sommige dagen begin ik al om 08:00 uur in de ochtend met de eerste training.
Mijn jarenlange ervaring in de sociale sector helpt mij bij het sturen van de groepsdynamiek. Iemand in zijn of haar kracht kunnen zetten vind ik het mooiste wat er is.
Ik zou mijzelf omschrijven als iemand met een rustige persoonlijkheid. Tijdens mijn trainingen probeer ik iedereen zoveel mogelijk balcontact te laten hebben. Via de impliciete leerstijl (filosofie van Drive-ITT) en diverse spelvormen coach ik de deelnemer zelfontdekkend te laten leren.
Naast tennis hou ik mij bezig met kunst. In de vakantie doe ik vaak een project in fotografie of mixed media.

 

Ik ben Tim,
23 jaar en sinds de zomer van 2021 woonachtig in de Baarsjes. Ik geef al les sinds mijn 17de en doe dat met veel plezier! Sinds mijn 19de ben ik in het bezit van mijn A & B-licentie, waarbij ik veel heb geleerd over impliciet leren (impliciet leren is leren zonder daadwerkelijk het beestje bij zijn naam te noemen). Hiervan maak ik ook gebruik in mijn lessen. In mijn lessen staan spelplezier en vooruitgang centraal. Hierdoor ga jij elke training de baan af met een tip die jij in de praktijk kunt toepassen.
Zelf tennis ik al sinds mijn 4de en ik vind het geweldig om mijn kennis met andere te kunnen delen.

 

Mijn naam is Seb Dackus,
ik ben tennistrainer voor tennisschool Drive-ITT. In mijn jeugd als enthousiaste en gedreven manneke trainde ik dagelijks en nam deel aan jeugdtoernooien. Voor mij heeft het leren altijd voorop gestaan en kon ik mij zelf kwijt raken in het verbeteren van het spel en de slagen
Momenteel ben ik actief als parttime tennistrainer naast mijn studie Industrieel Ontwerpen. Deze studie daagt mij enorm uit en net als bij mijn tennis wil ik alles over deze studie te weten komen.
Als trainer gebruik ik mijn drive voor tennis om mensen te motiveren en de passie die ik voor tennis voel, over te brengen. Ik zou mezelf beschrijven als een enthousiaste en geduldige trainer die altijd met dezelfde passie op de baan staat.

 

Als 12 jarig knulletje was ik op zoek naar een sport en kwam ik bij tennis terecht.
De tennisbaan werd al gauw mijn tweede huis, compleet geobsedeerd door het spelletje. Ik merkte ook als snel dat je veel kunt leren door enorm je best te doen. Hierdoor werd ik steeds beter en kreeg ik nog meer drive om te tennissen.
Deze drive voor tennis heeft er ook voor gezorgd dat mijn interesse in het trainersvak werd aangewakkerd. Vanaf mijn 17e ben ik gestart als assistent trainer op Tennisvereniging het Kattenlaan en ben ik doorgegroeid tot volwaardige en fulttime tennistrainer op Tennispark Linnaeushof en Drive-ITT Academy.
Voor mij zit er naast het helpen om spelers technisch en tactisch te verbeteren, nog meer uitdaging om spelers een betere mindset te aan te leren. Een speler kan zoveel meer bereiken wanneer de juiste mindset evenwichtiger is en gericht op groei. Hoe vaak zie je wel niet dat de speler met de mindere slagen maar betere mindset, toch wint. Heel vaak! en dat fascineert mij enorm.
Tennis is mijn werkhobby geworden, maar mijn privé hobby is trainen voor de triatlon. Ik train nu ruim een jaar om in 2023 daadwerkelijk mee te doen aan een officiële triatlon

 

Wat is er nou leuker dan Tennis met Dennis?
Mijn naam is Dennis Abania en ben 35 jaar oud. Ben vader van een dochtertje van 5 en een zoontje van 3. Ik werk fulltime in de retail en geef 2 dagen tennisles op Linnaeushof.
Zelf heb ik ruim 12 jaar lang getennist. Voornamelijk getraind in Hoofddorp en Amsterdam. In mijn jongere jaren heb ik vaak deelgenomen aan competitie en diverse toernooien. Haast elke week in de zomervakantie speelde ik een Open Toernooi. Voor mij was dat een mooie tijd waar ik met veel plezier naar terug kijk.
Nu geef ik alweer twee jaar les op Linnaeushof, waar ik met heel veel plezier sta les te geven. He mooie is dat ik de kans krijg om spelers nieuwe dingen te leren. Hier leer ik zelf ook heel veel van.

Mijn grootste motief om les te geven is dat ik van het spelletje hou. Het leuke is dat ik nu als trainer veel meer verbeteringen bij mensen zie dan toen ik zelf een fanatieke speler was.

 

Mijn naam is Zar,
32 jaar oud en ruim 12 jaar ervaring met het geven van tennislessen in heel Nederland voor uiteenlopende doelgroepen: de allerjongsten, ouderen, recreanten en wedstrijdspelers. Mijn stijl van lesgeven is te kenmerken als persoonlijk, energiek, gepassioneerd, positief en opbouwend, waar leren met veel plezier in het spelletje centraal staat. Daarnaast heb ik ervaring met fulltime topsport. Ik trainde dagelijks in Amsterdam en had de droom om de top te gaan halen. Zowel nationaal als internationaal heb ik deelgenomen aan veel toernooien, waar ik mij kon meten met de beste spelers. Van deze periode heb ik heel veel genoten en geleerd. Kijk dan ook terug op de periode als trots mens. Naast het lesgeven, heb ik mij eigen kledingmerk Humble Minded waar ik met een creatief team zo veel mogelijk toffe kleding ontwerp.