Pakket Young Stars

PAKKET:              YOUNG STARS BASIS / ELITE

Dit trainingspakket is bedoeld voor de ambitieuze en coördinatief gevorderde kinderen van 9 tot 12 jaar die trainen om deel te nemen aan toernooien en competities. De speler heeft een grote voorkeur om steeds meer te tennissen en heeft de behoefte om steeds beter te worden. Duidelijk is een groei in competitieve uitdaging te zien.

De aandacht curve van de speler is vaak nog zodanig dat het gebruik maken veel speelse, gevarieerde en uitdagende oefeningen en spelletjes belangrijk blijft. Wel wordt er structureel gewerkt om de aandacht te vergroten tijdens de uitvoer van opdrachten en oefeningen. Ook wordt er dieper in gegaan op technische / tactische en wedstrijdvaardigheden. Ook het doelgericht ontwikkelen van basis tennis fysieke vaardigheden komt in dit trainingspakket aan bod.

Het trainingspakket kent een basis en een elite versie. Dit is nodig omdat sommige kinderen al de behoefte hebben om enkel tennis als sport te willen beoefenen. Zij willen dan al vaker in de week trainen dan de kinderen die ook een andere sport (fanatiek) beoefenen.

De trainingen in het YOUNG STARS PAKKET
Technische Training: nadruk op technische ontwikkeling zodat de basisvaardigheden van alle slagen stabieler worden. Ook de toepassing van technische en tactische vaardigheden in rally vorm krijgt steeds meer de aandacht
Wedstrijd Training: nadruk op basis tactieken en patronen om steeds succesvoller te worden in het spelen van de rally. Ook leren wij de young star om steeds taakgerichter en blijvend gefocust te  spelen ondanks toename stress en teleurstellingen
Fysieke Training: doel is het creëren van een goede fysieke basis door de ontwikkeling van: coordinatie, snelheid, bewegelijkheid, kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit.

Andere paketten:

Kids

Next Gen

Top Groep