VOOR ELKE SPELER EEN UITDAGEND TENNISKAMP

Ben jij op zoek naar een uitdagende week vol tennisplezier? Kijk dan naar ons tenniskampen aanbod en kies voor één van onze tenniskampen

Drive & Fun Tenniskamp – vanaf 5 jaar en tenniservaring is niet vereist
Dit kamp is speciaal voor kinderen die tennis & fun willen ervaren. Elke dag is er een goede mix van tennisoefeningen – en spellen, sportactiviteiten en een sociaal programma. Het programma is door de jaren heen doorontwikkeld tot een super gevarieerd en gestructureerd programma.  Lees Verder:
Voor kinderen tussen vijf en elf jaar is dit een ideaal tenniskamp. Tenniservaring is voor dit kamp niet noodzakelijk, dus je kan je vriendje en of vriendinnetje mee laten doen aan het kamp.
Locatie: Tennispark Linnaeushof, Amsterdam Oost

Drive & Competition Tenniskamp – vanaf niveau Tenniskids Oranje met beperkt wedstrijd ervaring
Dit kamp is zeer geschikt voor kinderen die al meer ervaring hebben in het spelen van het tennisspel. Voor dit kamp is het instapniveau Tenniskids ‘Oranje’ met het liefst competitie en of wedstrijdervaring.  Lees Verder ……  Tijdens dit kamp ga je meer uitgedaagd worden en zal je nieuwe vaardigheden gaan leren.  Wij besteden namelijk in deze week veel aandacht voor techniek, tactiek, wedstrijden spelen en natuurlijk heel veel FUN! Wat dit kamp uniek maakt is dat je de hele dag gaat tennissen om jouw speelvermogen en niveau te verbeteren.
Locatie: Tennispark USC Tennis, Amsterdam Oost

Drive & Ambition Tenniskamp – vanaf niveau Tenniskids Groen met wedstrijdervaring
Ben jij op zoek naar de hoogst mogelijk uitdaging met je tennis, dan is dit kamp op jouw lijf geschreven. Met andere kinderen die alleen maar willen tennissen en zo snel mogelijk beter willen worden,  zit je bij elkaar op tenniskamp. Lees Verder…… Een ideale omgeving om jouw tennis extra dimensie te geven! Tijdens de week ga je werken aan het verbeteren van je tennisslagen, (complexe) spelsituaties oplossen en werken aan het beter presteren bij het spelen van wedstrijden.
Locatie: Tennispark Strandvliet

Dit jaar organiseren wij voor enthousiaste tennissers van 6 t/m 16 jaar de leukste en meest uitdagende tenniskampen in de mei – en zomervakantie.

Kampen Datum Vakantieweek Leeftijd Locatie
Drive &  Fun 29 t/m 01 mei Meivakantie (2e week) 5-11 jaar Linnaeushof
Drive & Competition 29 t/m 01 mei Meivakantie (2e week) 9-14 jaar Linnaeushof / USC
Drive & Fun 06 t/m 10 juli 1e week zomervakantie 5-11 jaar Linnaeushof
Drive & Competition 06 t/m 10 juli 1e week zomervakantie 9-14 jaar Tennispark USC
Drive & Fun 13 t/m 17 juli 2e week zomervakantie 5-11 jaar Linnaeushof
Drive & Fun 10 t/m 14 aug 6e week zomervakantie 5-11 jaar Linnaeushof
Drive & Ambition 10 t/m 15 aug 6e week zomervakantie Vanaf 9 jaar Tennispark Strandvliet
(* mogelijkheid met overnachting)
** Wij zijn nog aan het onderzoeken of wij in 2020 ook (mini)kampen gaan organiseren in de krokusvakantie en of 5e week zomervakantie.

Schrijf je hier in voor één van onze tenniskampen

 

Wil jij ook deelnemen aan de leukste tenniskampen? Je gaat in een week veel nieuwe vaardigheden leren, tennisspelletjes en puntjes spelen. Ook is er natuurlijk ruimte voor veel lol en overige activiteiten

Schrijf je snel in en verzeker je van een plek op één van onze tenniskampen