MEER ZELFVERTROUWEN EN SKILLS DOOR SPEELSE COMPETITIE

 

Yes! De leukste TENNISCAMPS van Nederland zijn vanaf NU geopend voor inschrijving!
Zorg dat je er op tijd bij bent want het gaat ieder jaar weer als een trein.

CHECK OOK ONZE INSTA: @tenniscamps

Voordat we meer vertellen over de tenniscamps zelf, PAK eerst JE AGENDA en CHECK METEEN welk van de DATA het beste in JOUW PLANNING passen. Daarnaast kun je meteen zien welk camp qua leeftijd en invulling het beste past bij jouw kind.

VROEGBOEKKORTING T/M 31 MAART:  Als jij je voor 1 april inschrijft ontvangt je een korting van 5%.

 

TENNISCAMPS

Fun & Skills

vanaf 6 jaar en tennis- ervaring is niet vereist

Dit kamp is speciaal voor kinderen die Fun & Skills willen ervaren. Elke dag is er een goede mix van tennisoefeningen – en spellen, sportactiviteiten en een sociaal programma.

Lees meer ....
  Het programma is door de jaren heen doorontwikkeld tot een super gevarieerd en gestructureerd programma.
  Voor kinderen tussen zes en elf jaar is dit een ideaal tenniskamp. Tenniservaring is voor dit kamp niet noodzakelijk, dus je kan je vriendje en of vriendinnetje mee laten doen aan het kamp.
  Locatie: Tennispark Linnaeushof, Amsterdam Oost.
Skills & Competitie

vanaf niveau Tenniskids Oranje met beperkt wedstrijd ervaring

Dit kamp is zeer geschikt voor kinderen die al meer ervaring hebben in het spelen van het tennisspel. Voor dit kamp is het instapniveau Tenniskids ‘Oranje’ met het liefst competitie en of wedstrijdervaring.
Lees meer ....

  Tijdens dit kamp ga je meer uitgedaagd worden en zal je nieuwe vaardigheden gaan leren.  Wij besteden namelijk in deze week veel aandacht voor techniek, tactiek, wedstrijden spelen en natuurlijk heel veel FUN! Wat dit kamp uniek maakt is dat je de hele dag gaat tennissen om jouw speelvermogen en niveau te verbeteren.
  Locatie: Tennispark USC Tennis, Amsterdam Oost.

Competitie & Ambitie

vanaf niveau Tenniskids Groen met wedstrijdervaring

Ben jij op zoek naar de hoogst mogelijk uitdaging met je tennis, dan is dit kamp op jouw lijf geschreven. Met andere kinderen die alleen maar willen tennissen en zo snel mogelijk beter willen worden,  zit je bij elkaar op tenniskamp.
Lees meer ....

  Een ideale omgeving om jouw tennis extra dimensie te geven! Tijdens de week ga je werken aan het verbeteren van je tennisslagen, (complexe) spelsituaties oplossen en werken aan het beter presteren bij het spelen van wedstrijden.
  Locatie: Tennispark Strandvliet.

Bij Drive-ITT hebben we dus 3 soorten tenniscamps. Zo kunnen we nog beter een programma aanbieden dat past bij de individuele ontwikkeling en interesses van onze jeugdige deelnemers. Los daarvan voldoen alle tenniscamps aan een aantal kernwaarden die alles voor ons betekenen

“Meer zelfvertrouwen en skills door speelse competitie” – Drive IT

KAMP TROTS

Filosofie

Als ouder ben je vooral op zoek naar iets waar het kind plezier aan beleeft, sterker van wordt, vriendjes mee maakt en zelfvertrouwen van krijgt. Daarom ligt naast op tennisvaardigheid de nadruk ook op plezier, algemene skills en ontdekken wat je leuk vindt. Dat doen we oa door voor iedereen heel veel succesmomenten in te bouwen. En ja, natúúrlijk hopen we dat iedereen daarna bij ons komt of blijft lessen maar tijdens de tenniscamps ligt onze focus op een fantastische ervaring in het moment zelf.

Begeleiding

Wij geloven in enthousiaste en inspirerende begeleiding. Groei op basis van vertrouwen en positieve stimulatie. Daarom werken wij met een jonge, enthousiaste en energieke staf die zelf goed kan tennissen en veel affiniteit heeft met kinderen.

KAMP_CREW

Medailles

Omdat voor ons trots en de groei van het zelfvertrouwen even belangrijk zijn als de tennisvaardigheden zorgen we ervoor dat er altijd iets is waarvoor een kind beloond kan worden met een medaille.

“Elke dag moet een laagdrempelig & sportief tennisfeestje zijn voor ieder kind” – Drive-ITT

ZIN IN DEZE TOPERVARING?: Inschrijving geopend

Instagram: @tenniscamps

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, leuke acties & filmpjes, grappige challenges en gezelligheid met je vriendjes van de tenniscamps. Handig voor ouders en kind.

VROEGBOEKKORTING T/M 31 MAART: Als jij je voor 1 april inschrijft ontvangt je een korting van 15%

OVERZICHT TENNISCAMPS 2022

Kampen Datum Vakantieweek Leeftijd Locatie
Meikamp 3 -daags 24, 25 en 26 april Meivakantie (1e week) 6- 12 jaar Tennispark Linnaeushof
Zomerkamp 1 24 t/m 28 juli 1e week zomer 6- 12 jaar Tennispark Linnaeushof
Zomerkamp 1 – mini 3 dagen* 24 t/m 28 juli 1e week zomer 6- 8 jaar Tennispark Linnaeushof
Zomerkamp 2 21 t/m 25 aug 5e week zomer 6- 12 jaar Tennispark Linnaeushof
Zomerkamp 2 – mini 3 dagen* 21 t/m 25 aug 5e week zomer 6- 8 jaar Tennispark Linnaeushof
Zomerkamp 3 28 aug t/m 01sep 6e week zomer 6- 12 jaar Tennispark Linnaeushof
Zomerkamp 3 – mini 3 dagen* 28 aug t/m 01sep 6e week zomer 6- 8 jaar Tennispark Linnaeushof
** Kinderen tussen 6-8 jaar hebben de optie om 3 dagen kamp te volgen. Keuze welke 3 dagen doen wij altijd in overleg.

 

Bij ons ga je heel veel oefenen met tennis, maar ook hebben wij tijd ingeruimd voor teamspellen op en naast de tennisbaan. Ons programma is er op gericht om een  zo gevarieerd en dynamisch programma voor elk kind aan te bieden.

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen aangemeld voor onze tenniskampen. Onze ´Fun´ kampen zijn gericht op de jongere tennisjeugd van 6 t/m 12 jaar. Met de jongste groepen draaien wij een meer afwisselend programma waarin er ook geknutseld, getekend, gedanst en (bord)spellen in het clubhuis worden gespeeld. De oudere groepen van dit kamp gaan juist heel veel trainen en de variatie zit hem in het aanbod van tennisskills leren in diverse oefenvormen, tennisspellen en wedstrijden spelen

Wat maakt onze kampen uniek en zo leuk. Wij denken dat dit komt doordat wij elke dag voor elk kind een sportief tennisfeestje kunnen neerzetten. Ons geloof is dat de groei van zelfvertrouwen van de tennisskills het beste worden gestimuleerd door speelse competitie, voldoende succesmomenten (trots), energiek groepsdynamiek én persoonlijke begeleiding.
Onze Crew is opgeleid om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin een kind zich goed voelt en aangemoedigd wordt. Samen met jouw groep heel veel leren en lol hebben!

Bij het indelen houden wij vooral rekening mee met welk vriendje en vriendinnetje jij samen in de groep wilt zijn. Ook houden wij bij het indelen van de groepen rekening mee met leeftijd en speelniveau. Met jouw groepje als team elke dag sportief bezig zijn, samen leren en veel plezier hebben is waar het bij ons draait. Uit ervaring weten wij dat dit zorgt voor groei in zelfvertrouwen in een speelse en soms leuke competitieve sfeer.

Onze crew bestaat uit een combinatie van gediplomeerde tennisleraren en assistenten, die opgeleid zijn door Tennisschool Drive-ITT. Een inspirerende crew die ten alle tijden plezier uitstraalt en op een correcte en motiverende de kinderen dingen bijbrengen. Tijdens het kamp zijn er altijd mensen met een EHBO diploma voor goede zorg bij ongevallen. Voor ernstigere ongevallen zijn wij in contact met het OLVG OOST, uiteraard worden de ouders direct op de hoogte gesteld.

09.00 09.15 Binnenkomst kinderen en melden bij crew
09.15 09.45 warming-up en bewegingsactiviteit
09.45 10.30 Clinic: 3 stations met toffe oefeningen
10.30 11.00 Kleine pauze (snack moment)
11.00 11.45 GROEP ROOD: KNUTSELEN / TEAM OPDRACHT
11.00 11.45 GROEP ORANJE/GROEN: KONINGSSPELLEN / PUNTJES SPELEN
11.45 12.15 Alle groepen: tennisspel / training
12.15 13.15 Grote pauze (lunch)
13.15 14.15 GROEP ORANJE / GROEN: Parkprogramma
13.15 14.15 GROEP ROOD: Training / Tennisspellen
14.15 14.45 Kleine pauze (snack moment)
14.45 16.00 GROEP ROOD: Parkprogramma
14.45 16.00 GROEP ORANJE / GROEN: Tennisspellen / Wedstrijden
16.00 16.30 Eindspel oefenen en om 16.15 eindspel finale
16.30 17.30 Afmelden bij Crew

Bij regen en slecht weer gaat het kamp gewoon door. Wij beschikken over diverse alternatieven om ondanks slecht weer toch een leuk programma te draaien. Bij aanhoudende regen kunnen wij ervoor kiezen om het programma op binnen locaties voort te zetten.

 • Sportkleren zijn op ons tennispark verplicht, sportschoenen ipv tennisschoenen zijn toegestaan zolang er geen zwarte zool onder zit!
 • Neem altijd een flesje water mee.
 • Een extra setje droge kleren wordt aangeraden.
 • Wij verzorgen het eten en drinken, lunch meenemen is dus niet nodig. (Let op: kinderen met bijvoorbeeld glutenallergie kunnen uiteraard hun eigen eten meenemen.)
 • Zorg dat uw kind voor de dag begint, goed heeft ontbeten. Wij weten uit ervaring dat dit soms wordt vergeten en dat kinderen daar last van hebben tijdens het sporten.
 • Heeft u nog geen tennisracket? Op de club hebben wij een beperkt aantal tennisrackets beschikbaar voor gebruik.
 • Ook zonnebrandcrème hebben we op de club. Smeer uw kind echter ’s ochtends goed in om verbranding te voorkomen.
 • Het tenniskamp is van 09.00 – 16.30. Brengen kan vanaf 08.45 uur en het is superleuk om vanaf 16.00 uur naar het afsluitende spel te komen kijken.
 • Neem je goede humeur mee!

Onze kampen staan voor sportief, fun maar ook voor gezond. Het programma bestaat uit veel bewegen en daarvoor is goede brandstof nodig. Op elke kampdag zal dan ook volop gevarieerd fruit en groente aanwezig zijn voor de spelers. Ook letten wij erop dat kinderen genoeg (water) drinken. Onze lunches bestaan uit voedzaam brood met zowel hartig als soms zoet beleg. Uiteraard is er op zijn tijd ook ruimte voor wat snacks zoals een snelle jelle, een zakje chips of een waterijsje.