test

KAMP TROTS

Filosofie
Als ouder ben je vooral op zoek naar iets waar het kind plezier aan beleeft, sterker van wordt, vriendjes mee maakt en zelfvertrouwen van krijgt. Daarom ligt naast op tennisvaardigheid de nadruk ook op plezier, algemene skills en ontdekken wat je leuk vindt. Dat doen we oa door voor iedereen heel veel succesmomenten in te bouwen. En ja, natúúrlijk hopen we dat iedereen daarna bij ons komt of blijft lessen maar tijdens de tenniscamps ligt onze focus op een fantastische ervaring in het moment zelf.

Begeleiding

Wij geloven in enthousiaste en inspirerende begeleiding. Groei op basis van vertrouwen en positieve stimulatie. Daarom werken wij met een jonge, enthousiaste en energieke staf die zelf goed kan tennissen en veel affiniteit heeft met kinderen.

KAMP_CREW

Medailles

Omdat voor ons trots en de groei van het zelfvertrouwen even belangrijk zijn als de tennisvaardigheden zorgen we ervoor dat er altijd iets is waarvoor een kind beloond kan worden met een medaille.

“Elke dag moet een laagdrempelig & sportief tennisfeestje zijn voor ieder kind” – Drive-ITT

ZIN IN DEZE TOPERVARING?: drive-itt.nl/inschrijven-tenniskamp/

Instagram: @tenniscamps

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, leuke acties & filmpjes, grappige challenges en gezelligheid met je vriendjes van de tenniscamps.